Baran: Modern bir devlet hastanesi için mesai harcıyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 112 Acil sağlık çalışanlarını makamında ağırladı. İsmail Baran, kendilerine belediye ile alakalı bazı taleplerin...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 112 Acil sağlık çalışanlarını makamında ağırladı. İsmail Baran, kendilerine belediye ile alakalı bazı taleplerin aktarıldığını belirterek, “Tabi bizim hedefimiz, gelen taleplerin tamamını da çözebilmektir. Çünkü Körfez Belediyesi olarak bizler ‘ilçe nüfusumuz olan 151 bin hemşerimize de hizmet ediyoruz ve onların her zaman hizmetkârıyız’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“HAYATIN TEMEL TAŞI SAĞLIK”

Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hayatımızın temel taşı olan sağlık, insanlık için çok önemli bir etken. Özellikle Körfez’imize ve vatandaşlarımıza modern bir devlet hastanesi kazandırılması hususunda yoğun mesai harcıyoruz. İlçemize kazandıracağımız modern, donanımlı devlet hastanemizle milletimiz en iyi hizmeti almış olacak” dedi. 112 sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile gece gündüz demeden mesai yürüttüğüne dikkat çekerek, çalışmalarında başarılar da diledi. 

#

17 Oca 2017 - 11:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.