Baran: Yerli üreticiyi destekliyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geçtiğimiz günlerde ilçedeki köyleri ziyaret etti. Yaptığı gezisinde üreticilerle bir araya gelen Baran, ilk ola...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geçtiğimiz günlerde ilçedeki köyleri ziyaret etti. Yaptığı gezisinde üreticilerle bir araya gelen Baran, ilk olarak Mehmet Sangıç’a ait seraya konuk oldu. Başkan İsmail Baran, yetiştirilen ürünleri inceledi. Tarım yapan üreticilerin kalkınması için hükümetin birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Baran, yerel yönetimler olarak da her alanda destek verdiklerini belirtti.

 

ÜRETİCİDEN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun meyve yetiştiriciliği ve süt ürünlerinin kalitesinin artması için büyük girişimlerde bulunduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Sadece ürünlerin yetiştirilmesi değil, üretim alanlarının temizliği ve satışı da önemli” ifadelerini kullandı.

 

“KALİTEYİ ARTIRIYOR”

Üretici Mehmet Sangıç da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederek, “Büyükşehir ve Körfez Belediyesi bizlere gereken desteği sunuyor. Onların desteği, üretim kalitesinin artmasına da büyük yarar sağlıyor” dedi. Ayrıca Körfez Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü, ilçede ceviz ağacı fidanı dağıtımına da başladı.

#

19 Tem 2017 - 16:14 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.