Baran’a kutlama ziyaretleri

        30 Mart’ta yapılan seçimleri kazanan ve mazbatasını alarak görevine başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, haftanın ilk günü yoğun ziy...

 

 

 

 

30 Mart’ta yapılan seçimleri kazanan ve mazbatasını alarak görevine başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, haftanın ilk günü yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Baran, son olarak Memur-Sen ve Körfez Pazarcılar Odası yönetimini ağırladı.

 

MEMURLARIN ZİYARETİ

Baran ilk olarak Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu, Diyanet-Sen İl Başkanı Selami Tarcan, Sağlık-Sen İl Başkanı Kerem Özgüler, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Sadican Aygen, Toç-Bir-Sen İl Başkanı Hülya Aslan, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Akkuş, Bayındır Memur-Sen Mustafa Altun ve Büro Adliye Şube Başkanı Metin Yılancı ile birlikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

ESNAF ODASI DA KUTLADI

Daha sonra ise Körfez Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yöneticileri ile Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin de yönetimi ile birlikte seçimler dolayısıyla Başkan Baran’ı kutladılar. Konuklarını makamında ağırlayan Başkan İsmail Baran, ziyaret için misafirlerine teşekkür etti.

#

08 Nis 2014 - 12:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.