Barış: Nevzat Doğan projelerimizi çalıyor

19 Mart’ta kongreye gideceklerini ve mevcut yönetimin aday olmayacağını duyuran İKM Başkanı Murat Barış, “Benden sonraki başkan ve yönetime başımızda...

19 Mart’ta kongreye gideceklerini ve mevcut yönetimin aday olmayacağını duyuran İKM Başkanı Murat Barış, “Benden sonraki başkan ve yönetime başımızda Nevzat Doğan gibi bir belediye başkanı oldukça Allah sabır versin” diyerek, Doğan’ı projelerini çalmakla suçladı.

İzmit Kent Merkezi Ticaret ve Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Barış, Başkan Yardımcısı Ahmet Emre Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Havva Köse, Özgür Metin ve Avni Nigiz önceki gün dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda 19 Mart’ta genel kurul yapılacağı duyurulurken, mevcut yönetimin aday olmayacağı açıklandı. İki yıllık faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda dernek başkanı Murat Barış, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan hakkında sert açıklamalarda bulunuldu. Barış, “Bizim projemizi çaldı. Benden sonraki başkan ve yönetime başımızda Nevzat Doğan gibi bir belediye başkanı oldukça Allah sabır versin” dedi.

BARIŞ ADAY DEĞİL
Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Murat Barış, kendileri için iki yılın yeterli olduğunu belirterek, yeniden aday olmayacağını söyledi. İki yıllık dönemi değerlendiren Barış, esnaf ve çalışanlar için yenilik ve organizasyon kapılarını açtıklarını belirtti. Barış “Esnaf ve çalışanlarımızla hafta sonları veya özel günlerde kahvaltılarda hep bir araya geldik. Çeşitli seminerler ve eğitim programları yaptık. Pazar günleri esnafın dükkanlarını açmaları için çalışmalar yaptık ve bunda da başarılı olduk. İZGAZ ile anlaşarak üye arkadaşlarıma hediye çekleri verdik. Kocaeli Ticaret Odası ve Fuar Müdürü ile anlaşarak indirim günlerini gerçekleştirdik. Kocaeli Gazetesi’nde Doruklar programında ödül aldık” diyerek çalışmalardan örnekler verdi.

“ALLAH SABIR VERSİN”
Aday olmayacağını bir kez daha tekrarlayan Barış, kendisinden sonraki başkan ve yönetime “Başımızda Nevzat Doğan gibi bir belediye başkanı oldukça Allah sabır versin” diyerek İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a yüklendi. Barış şöyle konuştu “Bizim yaptığımız çalışmalar ile İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın istedikleri hep çatıştı. Hiçbir zaman bizim istediklerimizi yapmadı. Sivil Toplum Kuruluşları onun için hiç önemli değil. O sadece milletin gözünü boyamak amaçlı gövde gösterisi yapıyor.

PEMBE GÖZLÜKLERİ ÇIKARSIN
Bizim gerçekleştirdiğimiz sokak çalgıcıları projesini bize izin vermezken, kendisi sahiplendi. Bizim projelerimizi çaldı. Kendisine ulaşmaya çalışıyoruz ancak 3 aydır ulaşamıyoruz. Bize kendisini zorla kahvaltıya çağırtarak Belsa’da yer verdi iki gün sonra ise bizden habersizce anahtarları değiştirdi. Sorduğumuzda da onlara güven olmaz açıklaması ile karşı karşı kaldık. O taktığı gözlükleri çıkarmalı, çıkarsın ki görsün hayatın pembe olmadığını.”

#

23 Şub 2011 - 15:34 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.