Barış ve Doğan Katar yolcusu

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan, 24 Ekim Pazartesi günü Katar’ta yapılacak “Türkiye-Katar İş ve Yatırım Formu’n...

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan, 24 Ekim Pazartesi günü Katar’ta yapılacak “Türkiye-Katar İş ve Yatırım Formu’na katılacak. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşekle aynı uçakta Katar’a gidecek olan KOTO yönetim kurumu ve meclis başkanları 26 Ekim’de yurda dönecek. 25 Ekim Salı günü Sheraton Otelde düzenlenecek olan formda ikili görüşmelerde yapılacak. Görüşmeler ağırlıklı olarak İnşaat, alt yapı, hizmet sektörü, sağlık turizmi, havacılık ve savunma sanayi konularında sektörsel oturumlar yapılacak. Heyet 26 Ekim Çarşamba sabahı yurda dönecek.

 

KOCAELİ TİCARET ODASI 4. KEZ YÖREX’TE

Kocaeli Ticaret Odası, kentin dünyaca ünlü yöresel değerleri Hereke Halısı, İzmit Pişmaniyesi, Kandıra Yoğurdu, Sütlü Nuriyesi ve Çenesuyu’yla 4. kez Antalya Yöresel Ürünler Fuarı’na gidiyor. Katar dönüşü Fuara katılmak üzere Antalya’ya gidecek olan Semih Barış ve Akın Doğan 39 Ekim’de sona erecek olan fuarda kentin tanıtımı anlamında faaliyetlerde bulunacak. 

 

MECLİS AY SONUNDA

Her ayın son çarşambası yapılan Kocaeli Ticaret Odası Meclis Toplantısı’nın Ekim ayı oturumu 31 Ekim Pazartesi günü yapılacak. Yoğun geçecek olan son hafta nedeniyle bu ayki meclis ayın son gününe bırakıldı. Meclis toplantısı yine saat 10.30’da başlayacak.

#

21 Eki 2016 - 12:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.