Baro’dan öğrencilere kütüphane

Baronun katkıları ile Bahçecik Ortaokulu’na yaptırılan kütüphanenin açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Kütüphanenin açılış törenine, Kocaeli Barosu...

Baronun katkıları ile Bahçecik Ortaokulu’na yaptırılan kütüphanenin açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Kütüphanenin açılış törenine, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ve baro yöneticileri katıldı.

 

GÖSTERİLER DÜZENLENDİ

Programda Bahçecik Ortaokulu öğrencileri işaret diliyle mehter marşı, halk oyunları gösterisi ve kitap sevgisi konulu tiyatro gösterisi sergilediler. Törende konuşan okul müdürü Metin Demir, kitapların öğrencilerin eğitimlerine büyük katkı sunduğunu söyledi ve okula kazandırılan kütüphane nedeniyle Kocaeli Barosu’na teşekkür etti.

 

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Daha sonra konuşan Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe ise, “Sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Kütüphanenin faaliyete geçmesinde emeği geçenlere, okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Kütüphanenin çocuklarımıza yararlı olmasını diliyorum. Günümüzdeki teknolojik gelişmeler bilgi ve donanımın önemini artırıyor. Gençlerimiz kütüphaneden azami ölçüde istifade etmeliler” dedi. Bahçecik Ortaokulu öğrencileri, parmak izleri ile yaptıkları tabloyu Kocaeli Barosu’na hediye ettiler.

#

29 May 2017 - 12:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.