Başar esnaf turunda

Seçim gezileri kapsamında önceki gün Barbaros Mahallesi’nde esnaf ziyaretine çıkan CHP Körfez adayı Reşat Başar, gördüğü ilgi karşısında büyük moral b...



Seçim gezileri kapsamında önceki gün Barbaros Mahallesi’nde esnaf ziyaretine çıkan CHP Körfez adayı Reşat Başar, gördüğü ilgi karşısında büyük moral buldu. Başar, kendi dönemlerinde usulsüzlüğe izin vermeyeceklerini söyledi

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, seçim çalışmalarını her gün bir mahallede yürütüyor. Özellikle kentin nabzının attığı esnaflara yoğunlaşan Başar, önceki gün de Barbaros Mahallesi’nde bir dizi esnaf ziyareti yaptı. CHP yönetici ve üyeleri de eşlik etti. Bölge esnafı dolaşan Prof. Başar, onların sıkıntılarını dinleyip, isteklerini ve yerel yönetimlerin onlar için sağlayabileceği kolaylıkları sordu.

USULSÜZLÜK OLMAZ
Mahallede kurulan semt pazarını da dolaşan Başar, her pazarcıya kendisini tanıtıp, yapacağı hizmetleri anlatırken, sık sık ülke gündemini sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili sorularla da karşılaştı. Göreve geldiklerinde açık, şeffaf, herkese eşit mesafede, parti kimliğine bakmaksızın hizmet götüreceklerini anlatan Başar, yolsuzluk, adam kayırma, usulsüz işler yapmaya asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

BANA FIRSAT VERİN
Başar, “Belediyecilik sadece altyapı yapmak değildir. Sosyal ve ekonomik yönden de halka ve esnaflara destek olmaktır. Yönetimimiz alımlarda Körfez öncelikli ve esnaflara eşit imkan sunacaktır. Hiçbir şaibeli işin altında bizim imzamız olmayacaktır. Halkın bize emanet edilen, parasına ve kenti yönetme iradesi gözümüz gibi bakacağız” dedi. Başar, Körfez’in modern ve cazibeli bir şehir haline getirilmesi için kendisine fırsat verilmesini de istedi.

#

21 Ara 2013 - 16:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.