Başarılı solak Eray Gebzespor yolunda

    Kocaeli'nde uzun yıllar amatör takımlarda forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Eray Köse'nin Gebzespor'a transfer olması an meselesi. Sol açık,...

 

 

Kocaeli'nde uzun yıllar amatör takımlarda forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Eray Köse'nin Gebzespor'a transfer olması an meselesi. Sol açık, sol iç ve ikili arkasında son derece verimli bir futbol oynayan Köse, Gebzesporlu yetkililerin teklifi üzerine yöneticiler ile görüşmeye gidiyor. Geçen sezon Yalova takımlarından Altınova Belediyespor ile çok verimli bir sezon geçiren ve takımının namağlup Bölgesel Amatör Lig'e çıkmasında önemli bir rol oynayan Eray, kanat oyuncusu olmasına karşın 9 gol attı ve 13 de asist yaptı. Eray'ın Gebzespor olmazsa ilimizden diğer takımlardan gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. 

 

ERAY KÖSE KİMDİR?

28 yaşındaki oyuncu futbola 14 yaşında Yeşilova'da başladı. Ardından sırası ile İzmit, Derince, Bağçeşme, Anadolu Yeniköy, Bahçecik, Mert, MAP Şener ve Çınarlı takımlarının değişmez oyuncusu oldu. 

#

25 Tem 2014 - 11:04 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.