Başbakan 3 Ağustos’ta miting için geliyor

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AKP’nin adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit mitingi tarihi kesinleşti. Başbakan Er...

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AKP’nin adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmit mitingi tarihi kesinleşti. Başbakan Erdoğan, 3 Ağustos Pazar günü saat 15.00’de Perşembe Pazarı alanında bir kez daha Kocaeli ile buluşacak.

YİNE BİR HAFTA KALA

Başbakan Erdoğan, 30 Mart yerel seçimleri öncesi, seçime tam bir hafta kala, 23 Mart Pazar günü Perşembe Pazarı alanında miting yapmıştı. Muhteşem geçen bu mitingin ardından, AKP 30 Mart’ta ilimizdeki 13 belediyenin tamamını kazanmıştı. Erdoğan, bu kez 10 Ağustos’taki seçime tam bir hafta kala İzmit’e geliyor. Aynı gün, bazı büyük yatırımlarla ilgili törenlerin de yapılması bekleniyor.

#

04 Tem 2014 - 09:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.