Başbakan Yıldırım: Onun karneyi ben vereceğim

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını Emek Merkez Camii'nde kıldı. Karnelerini alan çocuklar, Başbakan Yıldırım'ın camiden çıkışını bekledi. Yıldırı...

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını Emek Merkez Camii'nde kıldı. Karnelerini alan çocuklar, Başbakan Yıldırım'ın camiden çıkışını bekledi. Yıldırım, çocukları öperek onlara satranç ve oyuncak hediye etti, ardından ise çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Yıldırım'ın daha sonraki durakları ise taksiciler ve çay salonu oldu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başbakan Yıldırım'a Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da eşlik etti.

 

KÜLTÜREL SANATSAL ANLAMDA KENDİLERİNİ GELİŞTİRSİNLER

Başbakan Yıldırım, tüm bu ziyaretlerin öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Bugün öğrencilerin karnelerini almasının hatırlatılması üzerine Yıldırım, sözü Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a bıraktı. Öğrencilere başarılar dileyen Yılmaz, "Tatilde tatil yapsınlar. İnşallah, kendilerini kültürel, sanatsal ve sosyal yönden geliştirecek etkinliklerde yer alsınlar. Kitap okusunlar, sinemaya gitsinler, ailesiyle beraber bir huzur evini ziyaret edebilirler, bir tarihi ve kültürel edebilirler. Ankara'da Hacı Bayramı ziyaret edebilirler. Anıtkabir'i ziyaret edebilirler" diye konuştu.

 

ONUN KARNEYİ BEN VERECEĞİM

Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "O karne öğrencilerle birlikte bize de verildi, yani Milli Eğitim Bakanına da verildi. Varsa eksiklikler, kusurlar o bizim kusurlarımızdır. Dolayısıyla velilerin de bunu dikkate almalarını rica ediyorum." Bir gazetecinin, "(Milli Eğitim Bakanı) Sizin karneniz nasıl?" diye sorması üzerine Başbakan Yıldırım, "Onun karneyi ben vereceğim. Daha doldurmadık" ifadelerini kullandı. Yıldırım'ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu. 

#

20 Oca 2017 - 16:38 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.