Başbakan Yıldırım'dan İsmail Baran’a destek sözü

Körfez’de büyük bir gelişim ve dönüşüm başlatarak kenti vizyon projelerle tanıştıran belediye başkanı İsmail Baran, önceki gün Başkent Ankara’da öneml...

Körfez’de büyük bir gelişim ve dönüşüm başlatarak kenti vizyon projelerle tanıştıran belediye başkanı İsmail Baran, önceki gün Başkent Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Çankaya Köşkü’ne çıkarak AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelen Başkan Baran, burada Yıldırım’a yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

 

Belediye başkanı İsmail Baran, Başbakan Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmede ilçe ve bölge gündeminde yer alan hizmet, yatırım ve projeleri tek tek anlattı. Öte yandan Başbakan Yıldırım, yapılan görüşme sırasında, 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesi için sokaklara dökülen, belediyenin bütün imkanlarıyla 27 gece boyunca ilçe halkı ile birlikte meydanlarda boy gösteren Baran’a teşekkür etti.

 

YATIRIMLARA TAM NOT VERDİ

Kente kalıcı eserler kazandırmak için yoğun bir çaba içine giren Başkan İsmail Baran’ı makamında kabul eden Başbakan Binali Yıldırım, Körfez’e kazandırılan yatırım, hizmet ve projeler hakkında brifing aldı. Yıldırım, buluşmanın sonunda ise Körfez ilçeye büyük değer verdiklerini dile getirdi ve çalışmalar dolayısıyla Baran’ı kutladı.

 

BAŞBAKAN’DAN DESTEK SÖZÜ

İlçenin sanayinin kalbi durumunda olduğunu kaydeden Başbakan Yıldırım, “Körfez benim için önemli bir bölge. Sanayinin kalbi ve ülkemizin gelişimine katkısı gerçekten çok büyük. Körfez ilçemizde yürütülen çalışmalardan dolayı ilçe belediyemizi ve çalışanlarını tebrik ediyorum” diyerek Körfez Belediyesi’nin projeleri ve yatırımlarına tam not verdi. Projeler hakkında detaylı bilgiler edinen Başbakan Yıldırım, “Körfez’imizin gelişimi ve halkımızın daha rahat yaşamını sağlamak adına her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

 

BARAN DOSYA SUNDU

Başbakan Yıldırım ile yapılan görüşme ile ilgili olarak bir açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, “Bölgemizde devam eden ya da hayata geçirilmesi planlanan hizmet ve yatırımların son durumunu Başbakanımız ile değerlendirme imkanı bulduk. Ülkemizin 2023 hedeflerine yakışır projelerle ilgili dosyamızı kendisine ilettik” dedi.

 

HEREKE HALISI VE TABLO HEDİYE ETTİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyaretinin sonunda ise Başbakan Binali Yıldırım’a, Hereke halısı ve Osmanlı padişahlarından Fatih Sultan Mehmet’in resminin işlendiği bir tablo hediye etti. Baran, görüşmesinin ardından ise Başbakan Binali Yıldırım’ın Danışmanı Ömer Sertbaş ve Özel Kalem Müdür Yardımcısı Zafer Çubuk’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

#

27 Eki 2016 - 14:47 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.