Başiskele Belediyesi Emitt’te yerini aldı

    Başiskele Belediyesi, 30 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da düzenlenen, EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na...

 

 

Başiskele Belediyesi, 30 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da düzenlenen, EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı. Fuarın ilk gününde Başiskele Belediyesi standı çok sayıda konuk ağırladı. Başiskele Belediyesi kuruluşu olan BİAŞ’a ait Yuvacık Su standının da yer aldığı fuarda Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler eşsiz tadıyla Yuvacık Su içti. Fuar süresince 12 bin adet pet ve bardak su dağıtıldı. Sunucu, manken Tuğba Özay’ın da konuk olduğu Başiskele standında Özay Yuvacık su’yun tadına baktı. 

#

04 Şub 2014 - 12:47 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.