Başiskele Belediyesi’nden Emniyete büyük destek

İlçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarına da sürekli destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu çalışmalar kapsamında...

İlçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarına da sürekli destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu çalışmalar kapsamında Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü Bahçecik Polis Merkezinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz karakol binasının en erken 2 ay içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.

 

Başiskele Belediyesi Seymen Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde1100 metrekare alan içerisine 3 katlı karakol binası yapıyor. İlçenin emniyet asayiş ve güvenlik hizmetlerinin en hızlı şekilde sağlanacağı binanın 2 ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Bahçecik Polis Merkezi’nde devam eden çalışmaları İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 350 metrekare kullanım alanına sahip inşaatın tamamlandığında bölge halkının huzur ve güvenliği için hizmet vereceğini belirtti.

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’la birlikte çalışmaları inceleyen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş emniyet teşkilatımıza sürekli yardımlarını esirgemeyen ve her zaman desteğini hissettiğimiz başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Karakaş çalışmaların tamamlanmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde hizmet veren Bahçecik Polis Merkezi’nin yeni binasına geçerek asayiş ve güvenlik hizmetlerine buradan devam edeceğini söyledi.

#

23 Eyl 2014 - 09:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.