Başiskele, modern görünüme kavuşacak

        Serdar Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi üzerinde bulunan ve 10 bin 800 metrekare alanda yapılacak olan Başiskele Belediyesi hizmet binasını...

 

 

 

 

Serdar Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi üzerinde bulunan ve 10 bin 800 metrekare alanda yapılacak olan Başiskele Belediyesi hizmet binasının temeli önceki gün atıldı. Bodrum kat perdeleri yapılan ve 450 günde tamamlanması planlanan binayla ilgili çalışmalar hızla ilerlerken binayla birlikte Başiskele, modern bir görünüme kavuşacak.

 

ÜÇ KATTAN OLUŞACAK

Kazı çalışmaları tamamlanan alanda inşaat temel çalışmalarını inceleyen belediye başkanı Hüseyin Ayaz, proje tamamlandığında Başiskele’nin modern bir kent meydanına kavuşmuş olacağını söyledi. Ayaz, “Başiskele Belediyesi hizmet binası günümüz koşullarına uygun, modern, kent meydanı ile bütünleşik birbirine bağlantılı üç ayrı bloktan ve üç kattan oluşacak” dedi.

 

SELÇUKLU MİMARİSİ TARZINDA

Selçuklu Mimarisi tarzında yapılacak olan binada 267 kişilik meclis salonu, dışarıda ise 160 metrekarelik ahşap oturma alanları ve 450 metrekarelik alanda havuz olacağını da belirten Ayaz, “Belediye binasının çevresi kent meydanı olarak düzenlenecek. 4 bin 300 metrekare sert zemin üzerine otopark yapılacak” şeklinde konuştu.

 

SON SİSTEM

Son sistem teknolojik altyapıyla donatılacak bina içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemleri gibi teknolojik uygulamalar bulunacak. Bodrum katta da sığınak, arşiv, tuvaletler, elektrik ve mekanik odaları yer alacak.

 

#

02 Tem 2014 - 15:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.