Başiskele’de engellilere engelsiz yaşam sunuluyor

Başiskele Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi 7. Ada 6. Blok’ta yaşamını tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak sürdüren fiziksel engelli Vicdan Erdemli...

Başiskele Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi 7. Ada 6. Blok’ta yaşamını tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak sürdüren fiziksel engelli Vicdan Erdemli’nin isteğini Başiskele Belediyesi yerine getirdi.

Daha öncede evinin önünde yaya yolu olmadığı için, her gün okula bir başkasının yardımıyla gitmek zorunda kalan engelli öğrenci Şulenur Atay’ın sesine Kulak vererek 20 metrelik yaya yolu yaptıran Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz buna benzer bir çok engellinin isteğini yerine getirdi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz son olarak doğuştan fiziksel engelli olan Vicdan Erdemli’nin sesine kulak verdi.

ASANSÖR SİSTEMİ
Engelleri ortadan kaldırmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini ekleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Altınkent Mahallesi 29 Ekim Caddesi 7. Ada 6. Blok’ta ikamet eden engelli vatandaş Vicdan Erdemli’nin evine dışarıdan birinci kattaki evinin giriş kapısına kadar ulaşması için dışardan asansör sistemi yaptırdı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla monte edilen asansör boyanarak Vicdan Erdemli’ye teslim edildi. Vicdan Erdemli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a engelliler için yaptığı hizmetlerden ve kendilerini her zaman hatırladığı için teşekkür etti.

#

02 Şub 2013 - 12:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.