Başiskele’de esrar operasyonu

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri tarafından son 1 ayda yapılan çalışmalar sonucunda toplam 55 kök Hint keneviri ve 209 g...

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri tarafından son 1 ayda yapılan çalışmalar sonucunda toplam 55 kök Hint keneviri ve 209 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konularla alakalı olarak 5 kişi gözaltına alındı.

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Ekipleri tarafından son bir ayda yapılan çalışmalar sonucunda esrar yetiştiricilerine büyük darbe vuruldu. Alınan bilgilere göre Asayiş Şube Ekipleri Namik Y. (61) isimli şahsın evinin bahçesinde esrar yetiştirdiği ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler önceki gün şahsın Ovacık Mahallesi Yeni Yol Caddesi üzerinde bulunan ikametine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda Namik Y.’nin bahçesinde 31 kök Hint keneviri ile kurutulmuş halde 209 gram esrar maddesi ele geçirildi.

5 kişi gözaltına alındı
Namik Y. sorgulanmak üzere Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilirken esrar maddelerine polis ekipleri tarafından el konuldu. Son bir ay içerisinde Başiskele polisinin farklı zamanlarda Yuvacık, Vezirçiftliği, Yeşilyurt ve Döngel mevkilerinde yaptıkları operasyonlarda ise toplam 24 kök esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla alakalı olarak gözaltına alınan A.A., A.E., K.B. ve Y.Y. isimli 4 şahsa uyuşturucu madde kullanımından dolayı yasal işlem yapıldı. Namik Y. ise alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

#

09 Eyl 2011 - 13:24 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.