Başiskele’de Fatih Parkı şekilleniyor

Başiskele Belediyesi sosyal hayatın canlı olduğu Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi üzerinde yapımına başladığı 30 dönümlük Fatih Sultan Mehmet Parkı'n...



Başiskele Belediyesi sosyal hayatın canlı olduğu Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi üzerinde yapımına başladığı 30 dönümlük Fatih Sultan Mehmet Parkı'nı şekillendirmeye başladı. Toplu konutların yoğun olduğu bölgede yapılan park Başiskele'nin en büyük parkı olacak.

Başiskele Belediyesi yeşil alan ve parkların artırılmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi'nde 30 bin metre kare alana yapılan park içerisinde gölet, şelale, kafeteryalar, sergi alanı, yürüyüş yolları, piknik ve dinlenme alanları, seyir terasları, oyun grupları, suni kayak pisti ve parka adı verilen Fatih Sultan Mehmet'in heykeli olacak. Başiskele Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Parkı'nı görme ve bedensel engellilerin her noktasına ulaşabileceği şekilde tam donanımlı olarak yapıyor. Yapımına başlanan park tamamlandığında Başiskele, en büyük önemli bir sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacak. Serdar Mahallesi Pasinler Caddesinde yapımına başlanan bu dev parkla birlikte park ve sosyal alan sayısı 4,5 senede 40'a ulaştı.

#

02 Eki 2013 - 17:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.