Başiskele’de hayra teşvik devam ediyor

Hayır Çarşısı görevlileri hayırseverlerin kullanmadıkları temiz kıyafetleri ve ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için istenirse eve kadar...

Hayır Çarşısı görevlileri hayırseverlerin kullanmadıkları temiz kıyafetleri ve ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için istenirse eve kadar gidip teslim alıyor. Bu tür kullanılabilir durumdaki malzemelerini bağışlamak isteyen vatandaşların 444 41 10 veya (0262) 343 20 20 numaralı telefonu aramaları yeterli.

 

Giyecek eşyalarının yanı sıra hayırseverlerin bağışladığı mobilya gibi ev eşyaları ile çeşitli kırtasiye malzemelerinin bulunabildiği çarşıda, alınan kullanılabilir durumdaki kıyafetler kuru temizleme işleminin ardından askılarda yeni sahiplerini bekliyor. Kurulduğu 2010 yılından bugüne kadar gelinlik ve damatlıktan, çocuk ayakkabılarına, elektrikli süpürgeden, oturma gurubu ve elbise dolabına, kırtasiyeden beyaz eşyaya kadar binlerce ürün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ilk hedeflerinden biri olan Hayır Çarşısı, 6 yıl boyunca birçok ailenin ihtiyacına yanıt verdi. Büyük mağazaları aratmayacak kalitede hizmet sunan Hayır Çarşısı hayırseverlerin bağışlarını alarak, giyimden, temizlik malzemesi, kumaş ve gelinliğe, mutfak eşyasından, ev eşyasına kadar bir çok noktada ihtiyaç sahibi vatandaşların yarasına merhem olmaya devam ediyor.

 

Sosyal belediyecilik anlamında “iyilik al, iyilik ver” şiarıyla ihtiyaç sahiplerinin evinde bizzat yapılan tespit ve alınan yardım komisyon kararlarına göre yapılan yardımlar Başiskele’de örnek bir hizmet oluşturuluyor.

#

02 Mar 2015 - 11:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.