Başiskele’de motivasyon eğitimleri sürüyor

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Bütün, Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün hizmet içi eğitim seminerleri...

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Bütün, Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında Başiskele Belediye personeline ‘Motivasyon, Karar Verme ve İletişim’ konularında bilgiler vererek bu noktada yapılması gerekenleri anlattı.

 

GÜNCEL ÖRNEKLER VERDİ

Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro salonunda gerçekleşen eğitim seminerinde Prof. Dr. Erhan Bütün, hedeflerinin belediyenin değişik birimlerinde çalışan personelin aslında takım çalışmasının bir parçası olduğunu hatırlatmak olduğunu belirtti. Prof. Dr. Erhan Bütün bununla ilgili dünya üzerinden güncel örnekler vererek, çalışanların nasıl bir hedef belirlemeleri gerektiğini söyledi. 

#

27 Mar 2017 - 07:00 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.