Başiskele’de ulaşım ağı genişliyor

Her gün yeni imar yollarının açıldığı mevcut yollarda iyileştirme çalışmalarının ve yine imar planları doğrultusunda yol genişletmelerinin yapıldığı B...

Her gün yeni imar yollarının açıldığı mevcut yollarda iyileştirme çalışmalarının ve yine imar planları doğrultusunda yol genişletmelerinin yapıldığı Başiskele’de planlı yapılaşma ve ulaşım ağı da her geçen gün genişliyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Yatırımda Yıldız Başiskele’nin Barbaros Mahallesi’nde artan yapılaşmaya her gün yenileri ekleniyor. Bu yeni yapılaşmalar öncesinde Ulubatlı Hasan Caddesi 12 metre genişliğinde açıldı. Ekipler şimdi ise 350 metre uzunluğundaki Gürpınar Sokağın 7 metre genişliğindeki yeni imar yolunu açıyor. Yeni yol açma çalışmaları ve stabilize yol çalışmaları havaların ısınması ile daha da hız kazanacak.

#

27 Mar 2017 - 10:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.