Başiskeleli muhtarlar ‘evet’ dedi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, muhtarlarla aylık toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. İlçede yapılan hizmetlerin ele alındığı toplantıya...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, muhtarlarla aylık toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. İlçede yapılan hizmetlerin ele alındığı toplantıya milletvekili İlyas Şeker ve Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılışında konuşan dernek başkanı Altıntaş, yerel yönetimler ile etkili diyalog içinde olduklarını söyledi.

 

MUHTARLARDAN ‘EVET’

Yapılan istişareler ve hizmetler nedeniyle belediye başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür eden Başkan Altıntaş, “16 Nisan’daki halk oylaması ile yerel yönetimlerin de eli güçlenecek. Bu şekilde güçlü Türkiye’nin önü açılmış olacak. Buna inanıyoruz ve muhtarlar olarak mahallelerimizden ‘Yüzde 100 Evet’ çıkmasını hedef olara belirliyoruz” dedi.

 

KADINLARA SPOR MERKEZİ

Daha sonra konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise hizmetler ve hayata geçirilecek olan projelerle ilgili bilgiler verdi. Başiskele’nin 7 yıldızlı bir kent olduğunu dile getiren Ayaz, “Aydınkent Mahallesi’ne kadınların fitness, plates ve aerobik yapabilecekleri spor merkezi yapacağız. Spor alanlarının sayısının artması için çalışıyoruz” dedi.

 

“KENT MEYDANI BİTİYOR”

Yeşilkent Mahallesi’ndeki atıl iş merkezinin eğitim amacı ile kullanılacağını kaydeden Ayaz, “Buradaki esnafımız yeni yapılan modern dükkânlara taşınacak. Kapalı pazar yerlerimiz ve Kullar Kent Meydanı projemiz tamamlanmak üzere” diye konuştu.

#

28 Mar 2017 - 18:30 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

SERVETİYELİ - He he çıkar yüzde yüz, siz ilk önce düşünün peşkeş çekmeden nasıl hizmet ederiz diye, 7 Yıldızlı diye algı yapıyorsunuz 7 ÇUKURLU BAŞİSKELE olduk. acaba Hangi MUHTAR bunu dile getirdi eğer getiremediyse de neden getiremedi koltuktan olurum diye mi korkuyor. HELİKOPTER TEPESİ kime peşkeş çekildi. DOĞA KATLİAMI yapılıyor orada, ne oldu YILDIZLAR KİŞİYE GÖRE Mİ İŞLİYOR... REKLAM PANOLARINA NE YAYINLARIZ DİYE AYIRDIĞINIZ ZAMANI VE BÜTÇEYİ HİZMETE AYIRSAYDINIZ TAM ANLAMIYLA 7 YILDIZLI OLURDUK.AMA NE GEREK VAR DİMİ AS BÜTÜN REKLAM PANOLARINA 1 AY KALSIN BEYİNLER YIKANSIN....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 18:30