Başiskele’nin karla mücadele ekibine Ayaz’dan ödül

Kar yağışının yoğun şekilde yaşandığı Başiskele’de Başiskele Belediyesi Karla Mücadele Ekibi, üstün gayret ve başarılarından dolayı Belediye Başkanı...

Kar yağışının yoğun şekilde yaşandığı Başiskele’de Başiskele Belediyesi Karla Mücadele Ekibi, üstün gayret ve başarılarından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından ödüllendirildi.

 

Başiskele’de kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yoğun mesai yapan Başiskele Belediyesi Karla Mücadele ekipleri olumsuz hava koşullarında yolların açık kalmasını sağladı. Mahalle muhtarlarıyla koordineli çalışan ekipler ana yolların yanı sıra hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların bulunduğu cadde ve sokaklarında kapanmaması için 24 saat özveriyle çalıştı.

 

100 kişiden oluşan Karla Mücadele Ekibini Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’dan da takdir gördü, özveriyle üstün performans gösteren ekip alış veriş çeki ile ödüllendirildi.  

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Karla Mücadele Ekibimiz bu sene de özveriyle çalışmasını gerçekleştirmiş ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için büyük gayret göstermiştir. Bu kapsamda tüm çalışan ekibimizi tek tek tebrik ediyorum. Biz her fırsatta Başiskele’de yaşamanın şans olduğunu dile getiriyoruz. Bu bağlamda da yine Başiskele’de kışı yaşamanın da bir şans olduğunu hep birlikte ispatlamış olduk” dedi.

#

21 Oca 2015 - 11:27 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.