Başkan Ali Sarı’nın oğlu evleniyor

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ile eşi Melek Sarı  bu ara tatlı bir telaş yaşıyor. Sarı çiftinin ilk çocukları Fatih Sarı, Reşat ile Melike...

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ile eşi Melek Sarı  bu ara tatlı bir telaş yaşıyor. Sarı çiftinin ilk çocukları Fatih Sarı, Reşat ile Melike Erdoğan çiftinin güzel kızları Sevdenur Erdoğan ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.Geçtiğimiz sene aile arasında yapılan nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı atan Fatih ile Sevdenur  çiftin kınası 21 Temmuz Cuma günü(bugün)  saat 19.00’da Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılacak.Genç çift 23 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da İzmit’teki Antikkapı Restoran’da gerçekleşecek düğün ile dünyaevine girecek.

 

“Dostlarımızı bekliyoruz”

Sosyal medya da paylaşım yapan baba Ali Sarı, “Amaçları yuva kurmak,gayeleri mutlu olmak olan ilk göz ağrımız oğlumuz Fatih'in ve sevgili kızımız Sevdenur'un bu mutlu günlerinde siz değerli dostlarımızı da aramızda görmek bizleri onurlandırılacaktır.Bu tatlı telaş içinde davetiyelerini ellerine ulaştıramadığımız tüm dostlarımızı mutluluğumuzu paylaşmak için bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Bizde Kocaeli Gazetesi olarak Sarı ve Erdoğan aileleri tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Nurşah ŞAHİN

#

21 Tem 2017 - 15:31 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.