Başkan babanın mutlu günü

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’nden mezun olan ortanca kızı Ayça’ın diploma törenine katılan Başkan Doğan, hem veli, hem de başkan olarak duyguların en...

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’nden mezun olan ortanca kızı Ayça’ın diploma törenine katılan Başkan Doğan, hem veli, hem de başkan olarak duyguların en güzelini yaşadığını söyledi. Üç kız babası olduğu için kendini çok şanslı hissettiğini belirten Başkan Doğan,  Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’nde okuyan kızı Ayça’nın okul bahçesinde düzenlenen diploma törenine katıldı.

 

KIZINA DİPLOMASINI KENDİSİ VERDİ

Belediye Başkanı kimliğinin yanı sıra bir veli olarak katıldığı törende kızının diplomasını kendi elleriyle vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşayan Doğan "Bir babanın en büyük mutluluğu evlatlarının sağlıklı olarak eğitim öğretim hayatını başarılı şekilde tamamlamasıdır.  Üç kız babası olarak bana bu güzel duyguları yaşattıkları evlatlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün, bir yandan belediye başkanı olarak geleceğin emanetçisi gençlerimize hayallerini bir adım daha yaklaştıran diplomayı teslim etmenin mutluluğunu yaşarken, bir yandan da bir baba olarak kendi kızımın mezun olduğunu görmenin gururunu yaşadım. Allah tüm yavrularımıza zihin açıklığı versin. Onlar bizim her şeyimiz” şeklinde konuştu.

#

29 May 2017 - 11:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.