Başkan Baran, Çamlıtepe Kapalı Pazar Alanını inceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli’de hayata geçirilen ilk kapalı pazar alanlarından biri olan ve bölgedeki nüfus yoğunluğu artışına bağlı...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli’de hayata geçirilen ilk kapalı pazar alanlarından biri olan ve bölgedeki nüfus yoğunluğu artışına bağlı olarak kapasitesi arttırılma kararı alınan Çamlıtepe Kapalı Pazar Alanı’nın genişletilme çalışmalarını yerinde inceledi. Körfez Belediyesi, Kocaeli’nin ilk kapalı pazar alanlarından biri olan Çamlıtepe Kapalı Pazar Alanı’nı genişletiyor. Artan nüfus ve bölgesel genişleme ele alındığında hizmet alanının genişletilmesi zaruri hale gelen alan için ekipler çalışma başlatmıştı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Körfez Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mevcut alanın hemen yan tarafındaki boş yerde kazı çalışmalarını başlatılmış, çelik konstrüksiyonların dikileceği alanda betonlama çalışması yapılmıştı. Başkan Baran, “Çalışmalar hızla ilerliyor. Genişletme çalışmasıyla birlikte mevcut pazar alanının kapasitesini yüzde 50 civarında arttırılmış olacağız” ifadelerini kullandı.

#

28 May 2017 - 14:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.