Başkan Bulut : Eğitime her zaman destek oluyoruz

İlçede eğitim veren çeşitli okulların yöneticilerini makamında konuk etmeye devam eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, eğitime yönelik faal...

İlçede eğitim veren çeşitli okulların yöneticilerini makamında konuk etmeye devam eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, eğitime yönelik faaliyetlere katkı sunuyor. Başkan Bulut son olarak Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Selçuk Yerebasan, Çakabey İlkokulu Müdürü Hasan Mutlu, Derince Pakmaya Huriye Pak İlkokulu Müdürü Halil Öztürk ve okul idarecileri ile bir araya geldi. Başkan Bulut’un makamında gerçekleşen görüşmelerde ilçe genelinde eğitim alanında yapılan faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

EĞİTİME DESTEK

Derince Belediyesi olarak her zaman okullara katkı sunduklarını belirten Başkan Bulut, yaptığı değerlendirmede “Eğitim camiasını asla kendimizden ayırmıyor, asli vazifemizmiş gibi yapılan çalışmalara destek olmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda ilçemizde eğitim veren kurumlarımızın hem eğitici faaliyetlerine destek oluyor hem de fiziksel eksiklerinin giderilmesi noktasında katkı sunuyoruz. Derince’mizin, ilçe gençliğinin faydasına olacak olan her projenin yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

#

23 Mar 2017 - 23:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.