Başkan Bulut garanti verdi

        Derince’de yer alan Deniz ve Dumlupınar mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düz...

 

 

 

 

Derince’de yer alan Deniz ve Dumlupınar mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve her iki mahalleden yaklaşık bin kişinin katılım gösterdiği bilgilendirme toplantısında konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yapılması planlanan çalışmaların genel hatlarıyla ilgili bilgi verdi.

 

TEMİNAT VERDİ

Mahalle sakinlerinin dedikodulara prim vermemesi gerektiğini söyleyen Başkan Bulut, “Sakın dedikodulara kanmayın. Her şeyi bize sorabilirsiniz. Kentsel dönüşüm alanında limana bir santim bile yer verilmeyecek. Bölgeden alınacak malzemenin liman dolgusunda kullanılacağı yönündeki dedikodular asılsızdır. Kentsel dönüşümün limanla bir ilgisi yoktur. Size belediye başkanı olarak teminat veriyorum” dedi.

 

AYNI SAFTAYIZ

Halkın yararına olmayan bir projenin içinde olmayacağını ifade eden Başkan Bulut, “Biz sizden yanayız, beraberiz, yan yanayız. Aynı saftayız. Bu projenin hayata geçirilip, geçirilmeyeceğine de yine birlikte karar vereceğiz. Sizin mağdur olacağınız bir projenin altına asla imza atmayacağız” diye konuştu.

 

HALK BİLGİLENDİRİLECEK

1999 depreminin ağır hasarlara yol açtığını da dile getiren Bulut, şöyle devam etti: “Depremin acılarını en iyi bilen bir bölgenin insanları olarak, aynı acıları tekrar yaşamak istemiyoruz. İnsanımız mağdur olmayacak ve kamu da bundan zarar görmeyecekse ben de bu projeye sizinle birlikte evet diyeceğim” dedi. Toplantıda kentsel dönüşümle ilgili vatandaşların merak ettiği soruları yanıtlayan Başkan Bulut, bu tür bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

#

26 Haz 2014 - 15:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.