Başkan Bulut’tan STK’lara proje müjdesi

STK’lardan Başkan Bulut’a ziyaret İlçe halkına hizmet etmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulu...

STK’lardan Başkan Bulut’a ziyaret

İlçe halkına hizmet etmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, istişareye de büyük önem veriyor. İlçede yapmayı planladıkları projelerle alakalı kurumlarla işbirliği içersinde olmaya özen gösteren Başkan Bulut’un bu kez konukları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri oldu. Başkan Bulut’un makamında gerçekleşen görüşmeye Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Hatip Erkınay, İbn-i Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Kocaeli Bingöl İli Kiğı-Yayladere İlçeleri ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Baş, Derince Berberler Odası'ndan Rasim Uyan, Engelliler Derneği Başkanı İsmet Arguç, Mali Müşavirler Odası'ndan Hasan Malo ve Derince esnaflarından Yaşar Pekbuz katıldı.

 

Öncelikli projeler belirlendi

Yeni dönemde tüm kurumlarla işbirliği içersinde bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçenin geleceğinin şekillenmesine herkesin katkı sunması gerektiğini ifade etti. 2004-2009 yılları arasında birçok projeyi Derince halkının hizmetine sunduklarını belirten Başkan Bulut, konuklarına yönelik yaptığı konuşmada “Görevde bulunduğumuz bu ikinci dönemimizde birçok yeni projenin daha altına imza atma noktasında kararlıyız. Öncelikli olarak liman bağlantı yolu, Harmantarla ve Esentepe’yi Çınarlı’ya bağlayacak olan 20 metrelik yol ve viyadük projemizi hayata geçireceğiz.” dedi. Başkan Bulut’un yeni dönemde önemli çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirten sivil toplum kuruluşları temsilcileri de yapılacak olan her olumlu çalışmaya katkı sunacaklarını ifade etti.

#

30 Eyl 2014 - 14:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.