Başkan Çelik, 13.41’in sırrını açıkladı

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Nurettin Çelik, 22 Ekim Pazar günü İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 13.41’de SP Genel Başkanı Temel Karamollao...

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Nurettin Çelik, 22 Ekim Pazar günü İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 13.41’de SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek 6. Olağan Kongresi hakkında bilgi vermek amacıyla dün parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Kongre saati bir seçim stratejisidir diyen Çelik, “Kongremiz saat 13.41’de yapılacak. Bunun içinde bir anlam gizli. 13 demek, 13 belediye ve 13 milletvekili demek, 41 ise Kocaeli demek. Hedefimiz 13 belediyenin hepsini almak ve 13 milletvekili çıkarmaktır” dedi.

 

SÖZÜ OLAN BAYRAKTARLARIZ

Bundan sonra her hafta Perşembe günü bir araya gelip ülke ve kent gündemini değerlendireceğiz diyen SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Sözün asıl sahibine, söyleyecek sözü olanlara ve sözünün arkasında duranlara selam olsun. Bizler, bu milletin evlatları olarak kınayanların kınamasına aldırış etmeden, egemenlerin karanlık düzenlerinden korkmadan, yerinden doğrularak millete söz verdik. Milli ve manevi mimarlarımızın emanetlerinin farkında olarak gelecek için söz söylemiş, geleceğe haykırmış ve milleti için söyleyecek sözü olan bir hareketin bayraktarlarıyız” dedi.

 

MİLLİ GÖRÜŞ MİLLETİN TEMİNATI

Geçmişte verdiğimiz ve yerine getirdiğimiz söz bugün daha anlamlı hale gelmiştir diyen Çelik, “Milletimiz için bu topraklardan çıkan bir sesi haykırdık. Tarlalara, yaylalara dağlara, seslendik. Millet, doğasına ve mayasına uygun bu sıcak sese karşılık verdi. Bu topraklara sözümüz vardı. Milli görüş, bu milletin teminatı. Milli görüş, bu dünyanın kurtuluşudur. Bu sesi ve bu sözü taklit etmeye çalışanlar sözlerinin altında kaldılar. Bu sesin asıl sahibi milli görüşün yegane temsilcisi Saadet Partisi’dir” diye konuştu.

 

ADİL DÜZEN SÖZÜ VERDİK

Üretimi milletçe yapacağımız gibi refahı da birlikte paylaşma sözü verdik diyen Çelik, “90’lı yıllarda Refah Partisi bayrağı ile milletçe refah ve milletçe saadet sözü verdik. Devletin ve milletin imkanlarını ele geçirilerek doyumsuz ve insafsız bir azınlığa fırsat vermeyeceğimize söz verdik. Bugün yaşanan ve her geçen gün büyüdükçe derinleşen havuz düzeneklerinin vatandaşı daha da fakirleştiren vahşi kapitalizme dönüşeceğini söyledik ve adil bir düzen vaadi ile topluma maddi ve manevi kalkınma için söz verdik. En son 90’lı yılların başında adil düzen sözü verirken eğitimde, sağlıkta ve adalette de adil bir dünya sözü verdik” şeklinde konuştu.

 

GÜNÜ DEĞİL, ÜLKEYİ KURTARMAK

Dün verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasında olduklarını dile getiren Çelik, “Bugün de kural ve yasalar kadar insaf ve merhamet için, batının pahalı teknolojilerini edinmek için servet harcarken batıya kuru kuruya efelenmemeye, yerli ve milli sanayinin yeniden inşası ve yerli üretim için, israf etmemek için, parasız milli eğitim için, konforlu ve ucuz sağlık hizmeti için, emeklilerin kalıcı saadeti için, vergi adı altında zülüm yapmamak için, milletin iradesine ipotek koymamak için, günü kurtarmaya değil, ülkeyi kurtarmaya sözümüz var. Bu ses, insanlığın ezelden beri aşina olduğu bir sestir. Milletimiz bu sesin sahibini biliyor” açıklamalarında bulundu. Konuşmasının ardından herkesi kongreye davet eden Çelik, kongrede 607 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğunu ve seçimde 50 yönetim, 26 üst kurul olacağını ekledi. Selin BECER

 

NURETTİN ÇELİK KİMDİR?

1969 Kocaeli doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunu. 5 yıl devlette Rehber Öğretmen olarak görev yaptı. Sonrasında özel sektörde çalıştı. Ticaretle uğraşıyor. Evli 4 çocuk sahibi.  Milli gençlik vakfında görev yaptı. 2014’te Gebze Belediye Başkanı adayı oldu. Son seçimde milletvekili adayı oldu.

#

19 Eki 2017 - 11:34 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.