Başkan Doğan, dernek başkanlarını ağırladı

Kentimizdeki derneklerle her zaman iyi ilişkiler içersinde olmaya gayret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, karşılıklı görüş alışverişinin sonu...

Kentimizdeki derneklerle her zaman iyi ilişkiler içersinde olmaya gayret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, karşılıklı görüş alışverişinin sonuçlarının hizmetleri olumlu etkilediğini her fırsatta dile getiriyor. Makamında sık sık dernek temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Doğan, son olarak Kocaeli Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Kenan Göçer ve yönetimi ile Kocaeli Çiçekçiler Derneği Başkanı Korkut Samancı ve yönetimini ağırladı. Başkan Doğan, ticari yaşamın hareketliliğini arttırmak için yerel yönetim ve esnafların ortak düşünce doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Doğan, esnaf derneklerinin ticari dayanışma adına önemli bir işlevi olduğunu da sözlerine ekledi.

#

11 Mar 2011 - 13:43 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.