Başkan Doğan, okullardaki incelemelerini sürdürüyor

İzmit Körfez Fen Lisesi’ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Okul Müdürü Necmettin Demirtaş ve okul aile birliği yöneticileri ile g...

İzmit Körfez Fen Lisesi’ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Okul Müdürü Necmettin Demirtaş ve okul aile birliği yöneticileri ile görüştü. Başkan Doğan okullara yönelik hizmetlerde ortak çalışmalar içinde yer almaktan mutlu olduklarını söyledi
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ilçedeki okullara yönelik olarak inceleme gezilerini sürdürüyor.
İzmit Körfez Fen Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Doğan “Başta valiliğimiz olmak üzere il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile okul aile birlikleriyle kurduğumuz temaslar sonucunda okullarımıza imkanlar ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar İzmit sınırlarındaki pek çok okulumuzda laboratuar, çok amaçlı salon, öğretmen odası, veli bekleme salonu gibi üniteler kazandırdık. Ayrıca okulların çevre düzenlemelerini de ihtiyaca göre karşılıyoruz. Amacımız geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamaktır. Eğitim kurumlarımıza katkılarımız devam edecektir” diyerek kısa bir süre sonra başlayacak eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

YURTLARI DA GEZDİ
Belediye başkanından randevu talep ettiklerini, ancak kendisinin okullarını ziyaret ederek kendilerine sürpriz yaptığını söyleyen Okul Müdürü Necmettin Demirtaş da “Başkanımıza yaptığı jest nedeniyle teşekkür ediyorum. Şu anda kendisinin burada bulunması bile bize güç verdi, moral verdi” şeklinde konuştu. Okul aile birliği yöneticileri Tacettin Tezer, Mehmet Sandalcı ve Karadeniz Mahalle Muhtarı Celal Şar’ında hazır bulunduğu ziyarette Başkan Doğan okulun erkek ve bayan yatılı yurtlarını gezerek bilgi aldı.

#

07 Eyl 2011 - 16:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.