Başkan Karabacak yaşlı seçmene araç tahsis edecek

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Karabacak oy kullanmaya gidemeyece...

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Karabacak oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar için Darıca Belediyesi tarafından araç tahsis edileceğini söyledi. Yaptıkları hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bu durumdan muzdarip vatandaşlar olduğuna dikkat çeken Başkan Karabacak, “Daha önceki seçimlerde de uyguladığımız şekliyle hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için seçim günü araç tahsis edeceğiz. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan bu seçimlerde bütün vatandaşlarımızın sandıklara giderek demokratik hakkını kullanmasını istiyoruz. Sandıklara gidemeyecek durumda olan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için seçim günü boyunca ekiplerimiz halkımızın hizmetinde olacak. Bu konuda vatandaşlarımız belediyemizdeki ilgili birimlere başvurarak gerekli desteği alabilirler" dedi. 

#

30 Mar 2017 - 09:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.