Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK kursiyerlerini ziyaret etti

2016-2017 eğitim öğretim döneminde, 183 farklı branşta 37 bin 642 kursiyere eğitim veren KO-MEK, vatandaşların talebi ile Yuvacık Bilişim ve Sanat Atö...

2016-2017 eğitim öğretim döneminde, 183 farklı branşta 37 bin 642 kursiyere eğitim veren KO-MEK, vatandaşların talebi ile Yuvacık Bilişim ve Sanat Atölyesi’ni açarak, ilkokul çağındaki çocuklara da eğitim vermeye başladı. 5 farklı branşta 578 kişi ile eğitime başlayan Yuvacık Bilişim ve Sanat Atölyesi’ne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek çocuklarla sohbet etti. Ziyarete Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Yaygın Eğitim Şube Başkanı Bahadır Bedir, KO-MEK birim sorumluları, kurs idarecileri ve öğretmenler katıldı. 

 

Başkan Karaosmanoğlu, çocuklarla birlikte flografi yaptı

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu çocuklarla tanışarak neler yaptıkları ile ilgili bilgi aldı. Branş stantlarını tek tek gezen Başkan Karaosmanoğlu, çocuklarla birlikte flografi yaptı, ebru sanatının yapılışını izledi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, çocukların isteğini kırmayarak teker teker fotoğraf çekildi. İdareci ve öğretmenlerden atölye ile ilgili bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuklar için her şeyin en iyisini yapmalıyız, onların en iyi şekilde yetişip daha donanımlı bireyler haline gelerek ailelerine ve ülkemize faydalı olmaları bizim en büyük kazancımızdır” dedi.

#

24 Mar 2017 - 05:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.