Başkan Keskin'den Ustalara tebrik!..

Taban birlikleri ve spor adamları ilimiz futbolcuları ile gurur duyarken, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı M...

Taban birlikleri ve spor adamları ilimiz futbolcuları ile gurur duyarken, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mecit Keskin de, şampiyon takımın saygıyı fazlası ile hak ettiğini söyledi.

 

GURUR DUYDUK

Mecit Keskin yaptığı açıklamada "Kocaeli Masterler takımının şampiyonluk haberini alır almaz büyük bir mutluluk yaşadım. Bu kentin geçmişinde çok özel futbolcuların olduğunu bile birisi olarak Kocaeli Masterler'in başarısı ile Kocaeli hakemi ve dernek başkanı olarak gurur duydum. Tüm sporcuları ve şampiyonlukta emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. 

#

19 Ağu 2015 - 11:26 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.