Başkan Köken mahallelerde büyük ilgiyle karşılanıyor

Başkan Köken önceki gün Antaplı, Belen, Çerçili, Akçaova, Sarnıçlar, Balaban, Hediyeli mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Köken, her hafta...

Başkan Köken önceki gün Antaplı, Belen, Çerçili, Akçaova, Sarnıçlar, Balaban, Hediyeli mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Köken, her hafta Kandıra’nın farklı mahallelerine ziyaret etmeye devam ediyor. Mahalle kahvelerinde vatandaşla buluşan Köken’e, mahalle muhtarları da eşlik ediyor. Gittiği her mahallede büyük ilgiyle karşılaşan Ünal Köken, mahallelerin isteklerini tek tek not alarak isteklerinin yerine getirileceğini iletti. Ziyaretler esnasında mahalleliler de Ünal Köken’e “Yaptıklarınızı takip ediyoruz ve başarılı olacağınızı inanıyoruz” dediler.

 

KANDIRA’MIZIN HER MAHALLESİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

Başkan Köken konuşmasında “Bizler ekibimizle birlikte sizlerin isteklerini, şikâyetlerini dinlemeye geldik. İnşallah güzel hizmetler edeceğiz. Kandıra’mızın her mahallesi bizim için önemlidir” dedi.

#

23 Eyl 2014 - 14:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.