Başkan Köşker’den Kurban Bayramı mesajı

Hac görevini ifa etmek üzere kutsal topraklarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam Dünyasın...

Hac görevini ifa etmek üzere kutsal topraklarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam Dünyasının Kurban Bayramını tebrik etti.


BAYRAM SEVİNCİNİ BİRLİKTE YAŞAYALIM

Bayramların sevinç, mutluluk, tanışma ve kaynaşma günleri olduğunu belirten Başkan Köşker, “Kurban Bayramı, müminleri Allah’a yakınlaştıran, bizleri bencil duygulardan arındırarak paylaşmayı, birlikteliği ve dayanışmayı öğreten müstesna bir bayramdır” dedi.

Başkan Köşker, Kurban Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Sevginin ve saygının simgesi olan bayramlarda, dargınlıkları bir tarafa bırakarak akrabalık, komşuluk, kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirmeliyiz. Milletçe kenetlenerek, birlik ve bütünlüğümüzü pekiştirmek için bir fırsat olarak görmeliyiz. Kurban Bayramı’nı anlam ve önemine uygun kutlarken, yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalı, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli, Bayram’ın coşkusunu onların da yaşamalarını sağlamalıyız.

 

KARDEŞLİK BAĞLARI YENİDEN TESİS EDİLMELİ

Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm hemşerilerimin, vatandaşlarımızın, Türk ve İslam Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayram vesilesiyle İslam dünyasında akan kanın ve yaşanan çatışmaların sona ermesini temenni ediyor, kardeşlik bağlarının yeniden tesis edilmesi ümidiyle, huzur içinde nice bayramlara erişmemizi diliyorum. Bayramınız mübarek olsun”

#

02 Eki 2014 - 14:32 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.