Başkan Özdağ Başbakan ile Portekiz’de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye- Portekiz Hükümetlerarası Zirvesi 1. Toplantısı dolayısıyla Portekiz’e resmi ziyaret düzenledi. 2- 4 Mart 2015 tari...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye- Portekiz Hükümetlerarası Zirvesi 1. Toplantısı dolayısıyla Portekiz’e resmi ziyaret düzenledi. 2- 4 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan resmi ziyaret heyetinde, KOTO Başkanı Murat Özdağ da yer alıyor. 2 Mart 2015 Pazartesi günü ülkeye giden Başkan Özdağ’ın da yer aldığı heyet, burada kaldıkları süre içerisinde; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun düzenlediği ‘Türkiye- Portekiz İş Formu’na, Portekiz’deki Yatırım ve Teşvikler Konusunda Bilgilendirme Toplantısı’na ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Portekiz Başbakan Yardımcısı Paulo Portas himayelerinde düzenlenecek olan ‘CEO Çalışma Yemeği’ne katılacak.

 

ÖNEMLİ FIRSATLAR

Başkan Murat Özdağ, kriz sonrası dönemde yatırımcılar içim kamu ihalelerinde cazip imkanların sunulduğu, ayrıca; yenilenebilir enerji, ilaç sanayi, bilgi teknolojileri, turizm, inşaat, gemi inşa sanayi, elektronik aksam üretimi, elektrikli araba üretimi, otomotiv yan sanayi ve plastik kalıp üretimi, tekstil- konfeksiyon, gıda, kimya sanayi, optik aletler ile gayrimenkul sektörlerinde işbirliğine açık olan Portekiz’den KOTO üyeleri için önemli fırsatlarla dönmeyi hedefliyor.

#

02 Mar 2015 - 16:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.