Başkan Öztürk ekibini kurdu

Bir önceki yönetimden bir tek Mustafa Turhan’ı listesine alan Yusuf Öztürk, yeni yol arkadaşları belirledi. Yeni yönetim ilk toplantısını dün iftar ön...

Bir önceki yönetimden bir tek Mustafa Turhan’ı listesine alan Yusuf Öztürk, yeni yol arkadaşları belirledi. Yeni yönetim ilk toplantısını dün iftar öncesi tesislerde gerçekleştirdi.

 

HEM İDARİ, HEM SPORTİF KATKI…

Gebzespor’a hem idari hem de sportif anlamda katkı sağlayacağına inandığını isimleri yönetimine yazan Başkan Öztürk, hummalı bir çalışma sonucunda güçlü bir yönetim listesi hazırladı. Yeni yol arkadaşlarının her biriyle tek tek görüşerek istişare yapan Başkan Öztürk, 2017-2018 sezonunun Gebzespor camiasına hayırlı olmasını diledi. Yönetim kurulu ardından Gebzespor taraftarlarının GTO’da vereceği iftara katıldı.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:

1-YUSUF İZZETTİN ÖZTÜRK

2-ABBAS SIR

3-ZEKİ SARI

4-ADEM DOĞRUL

5-KÖKSAL AYDIN

6-RECEP AVCI

7-MUSTAFA TURHAN

8-İLKER ALTINKAYA

9-ÖZKAN ÖZKANCA

10-CEVAT SAYAN

11-CEM DEMİR

12-HİKMET ALTINKAYA

13-MEHMET PEHLİVAN

14-HAKAN ALTINTAŞ

15-MELİK KANŞIRAY

16-ADNAN ÖZTÜRK

17-MURAT ARSLANTÜRK

18-Z.HAKAN ŞENGENÇ

19-ŞİNASİ SÖZBİR

20-SERVET SEZGEKO

21-ZEKİ ŞENTÜRK

 

DENETLEME KURULU (ASİL):

1-YUSUF YAVUZ

2-GÖKHAN VELİ

3-İSMAİL BAYOĞLU

#

22 Haz 2017 - 16:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.