Başkan Temizlik personeli Saklı Vadi’de buluştu

Kentin temizlik markası olmayı hedefleyen firmanın çalışanları Ramazan öncesi düzenlenen yemekli programda bir araya geldi. Kartepe Saklı Vadi’de gerç...

Kentin temizlik markası olmayı hedefleyen firmanın çalışanları Ramazan öncesi düzenlenen yemekli programda bir araya geldi. Kartepe Saklı Vadi’de gerçekleşen buluşma samimi bir ortamda gerçekleşti.

 

ÇALIŞANLARA HEDİYE

Başkan Temizlik firmasının sahibi Esat Muratoğlu, “Hizmetin ve kalitenin en iyisini yapmak için elinden geleni yapan tüm arkadaşlarımız arasındaki iletişimi güçlendirmek ve iş motivasyonunu artırmak, kentimize katkı sunmak ve hizmeti en iyi bir şekilde yapmak amacıyla bu tip organizasyonları geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi. Muratoğlu, çalışma arkadaşlarına birer hediye sunarak verdikleri emek için teşekkür etti.

#

29 May 2017 - 13:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.