Başkan Toltar, Merkez Camii’nin kazı çalışmalarını yerinde inceledi

Yıkılıp yerine yenisi yapılacak olan Dilovası’nın en eski camilerinden biri olan Dilovası Merkez Cami, Başkan Toltar kazı çalışmalarını inceleme yapa...

Yıkılıp yerine yenisi yapılacak olan Dilovası’nın en eski camilerinden biri olan Dilovası Merkez Cami, Başkan Toltar kazı çalışmalarını inceleme yaparak, Cami Derneği Başkanı Hakkı Nalbant’dan bilgi aldı.

 

480 m2 KAPALI ALANI OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın girişimleri ile yıkılıp yeniden yapılacak olan yeni cami, 480 m2 kapalı alanı ve 3 katlı olacak. İçerisinde 350 kişi aynı anda ibadet edebilecek. Ayrıca İçerisinde bay-bayan abdesthane, taziye evi, konferans salonu ve kütüphane gibi hem dini, hem de ilmi sosyal faaliyetlerini rahat ve huzurlu bir ortamda icra edebilecekleri şekilde planlanıyor.

#

05 Mar 2015 - 16:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.