Başkan Toltar’a teşekküre geldiler

Dilovası Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Gül Camii Dilovası Belediyesi’nin ve hayırsever vatandaşların desteğiyle yapılan onarım çalışması tamamland...

Dilovası Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Gül Camii Dilovası Belediyesi’nin ve hayırsever vatandaşların desteğiyle yapılan onarım çalışması tamamlandı. Dernek yönetiminden Turan Genç, Muhittin Avat, Niyazi Albayrak, Nurettin Gökçe ile cami cemaatinden Hakkı Nalbant Belediye Başkanı Ali Toltar’a yaptığı katılardan dolayı teşekkür ettiler.

Yaklaşık 100 bin liraya mal olacak tadilatın büyük bir kısmını Dilovası Belediyesi karşıladı. Kubbenin üzerindeki krom tamamıyla yenilenirken, yerden ısıtmalı sisteme geçildi. Ayrıca cami içinde birçok değişikliğin yanı sıra hat sanatıyla süslemeler de yapılacak ve halılar yenilenerek ibadete hazır hale getirildi.

Dernek Yönetimi de yaptığı ziyarette “Camimizde yaptığımız tadilatta yardımlarını esirgemeyen Başta Dilovası Belediye Başkanımız Sayın Ali Toltar’a ve hayırsever halkımıza çok teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Yaklaşık 2 ya da 3 ay sürecek tadilatın sonunda yenilenmiş camimizi Müslüman kardeşlerimizin hizmetine Cuma günü inşallah sunacağız” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da yaptığı açıklamada “Camilerimiz bizim için çok önemli, ilçe genelindeki tüm camilerimize bakım, onarım, tadilat ve temizlik desteklerimiz hep oldu ve imkânlarımız ölçüsünde de olmaya devam edecektir.  Cumhuriyet Mahallemizde bulunan Gül Camimizin de eksiklerinin tamamlanmasında bizlerde gereken katkıyı sunduk. Camimizin yenilenmesiyle tekrar ibadete açılacak olmasından büyük mutluluk duymaktayım” dedi.

#

04 Eki 2015 - 15:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.