Başkan Toltar’dan eğitime tam destek

Dilovası Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla henüz ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğren...

Dilovası Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla henüz ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine içinde kırtasiye malzemesi seti olan okul çantaları hazırlandı. İçi kırtasiye dolu çantalar eğitim yılın ilk günü ilçede eğitime başlayan birinci sınıf öğrencilerine hediye ederek onların sevincine ortak olundu.

 

Okulun açıldığı ilk günü ilçe genelindeki ilkokulların tamamında okuyan öğrencilere yapılan kırtasiye dağıtımı yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Toltar,  “Okulların açıldığı ilk gün ilçemiz genelinde eğitime henüz başlayan minik yavrularımızın tamamı ile dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim yardımını bu yıl da sürdürüyoruz. Hazırlanan kırtasiye setlerinde defterler, kalemler, silgiler, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, makas vb. kırtasiye malzemelerin yer aldığı okul çantasından oluşmakta. Ayrıca dar gelirli ailelerimizin çocuklarına da hangi sınıfta okurlarsa okusunlar ihtiyaçları doğrultusunda imkânlarımız ölçüsünde kırtasiye yardımında bulunulacaktır.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar daha sonra şöyle dedi “Dilovası Belediyesi olarak eğitime verilen desteğin, geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğuna inanıyoruz. Eğitimli nesillerin bir toplumun gücü olduğu düşüncesiyle eğitim alanında imkânlarımızı neredeyse seferberlik düzeyinde kullanıyoruz. Dilovası’nda eğitimin kalitesinin yükseltilmesi, toplumun eğitim alanındaki beklentilerinin karşılanması ve devamlılığında üzerimize düşen her görevi, belediyeciliğimizin asli bir sorumluluğu gibi görerek sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

#

30 Eyl 2015 - 11:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.