Başkan Toltar’ın Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı’nı sevinç ve coşku ile bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden, Dilovası halkının ve tüm İslam âlemin...

Kurban Bayramı’nı sevinç ve coşku ile bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden, Dilovası halkının ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, “İnsanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, birlikteliğimizin güçlendiği, bu mübarek bayramda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi, herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hâkim olmasını temenni ediyorum.

 

KENT BAYRAMLAŞMASI 1. GÜN

Huzur ve güven ortamı içinde kutlayacağımız Kurban Bayramında ne yazık ki, bizler ülkemizde bayramın getirdiği güzellikleri hep birlikte barış ve sükûn içinde idrak ederken; bütün dünyanın gözü önünde İslam ülkelerindeki katliam ve yıkımın acısını yüreğimizde hissediyor, komşu İslam ülkelerinde devam eden zulüm ve çatışmaların hüznünü tüm kalbimizde yaşıyoruz. Bu mübarek günler vesilesiyle, İslam dünyasında yaşanan kaos ve çatışmaların son bulmasını temenni ediyor, bayramın hemşerilerimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramın 1. günü saat 16.00’da Kent Meydanı gerçekleştireceğimiz bayramlaşmada ve daha nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun. Allah kestiğiniz kurbanları kabul etsin” dedi.

#

02 Eki 2014 - 14:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.