Başkan Türkmen ve yönetimi güven tazeledi

Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği, yılın ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Bugüne kadar huzurevi sakinlerinin yüzünü güldüren etkinlikler...

Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği, yılın ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Bugüne kadar huzurevi sakinlerinin yüzünü güldüren etkinliklere ve çalışmalara imza atan Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği olağan genel kurulunda Başkan Saime Türkmen ve yönetimi yeniden seçildi.

 

“AMACIMIZ BÜYÜKLERİMİZİ GÜLDÜRMEK”

Genel kurul toplantısına Gölcük Belediye Başkanı Levent Değirmenci, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, dernek üyeleri katıldı. Tekrardan göreve seçilen Başkan Saime Türkmen, “Bugün güzel bir ortamda 2017 genel kurulumuzu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bizlerin tek amacı huzurevinde kalan büyüklerimizin yüzlerini güldürmek. Bugüne kadar bunu başardığımızı görmek beni çok mutlu ediyor. Şimdi yeniden başkanlığa seçilmek beni ayrıca onurlandırdı” dedi.

#

24 Oca 2017 - 13:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.