Başkan Ünal Köken Kandıra ile omuz omuza

BAŞARI İYİ BİR EKİBİN ÜRÜNÜ… GENÇLERİMİZE GÜVENİMİZ TAM…” Burada bir konuşma yapan Köken “Her zaman olduğu gibi desteklerimiz takımımız ve Kandıralı...

BAŞARI İYİ BİR EKİBİN ÜRÜNÜ… GENÇLERİMİZE GÜVENİMİZ TAM…”

Burada bir konuşma yapan Köken “Her zaman olduğu gibi desteklerimiz takımımız ve Kandıralı hemşerilerimiz için devam edecektir” dedi. Başkan Ünal Köken, oyunculara başarılar temennisinde bulunarak, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Başarının inanmaktan geçtiğini kaydeden Başkan Köken, şunları söyledi: Önce iyi bir ekip olmak için ekip ruhuna inanmak gerekir. Takımdaki bir kişinin atacağı gol takımın tamamını, kulübün tamamını ve bu şehrin tamamını etkiliyor buna bu açıdan bakmak lazım dediği konuşmasında Kandıra Gençler Birliği Belediyesporumuzu can-ı gönülden destekliyoruz. Gençlerimiz pırıl pırıl hepsi birbirinden yetenekli. Onlarla gurur duyuyoruz.

#

25 Eki 2016 - 10:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.