Başkan Üzülmez, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

5-8 Mart tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek Grup müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi temsil edecek takımları tebrik eden ve ödüllendiren Başka...

5-8 Mart tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek Grup müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi temsil edecek takımları tebrik eden ve ödüllendiren Başkan Üzülmez,öğrencilere bölge maçlarında başarı dileklerinde bulundu.

 

ART ARDA ŞAMPİYONLUKLARLA BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYOR

Kartepe Belediyespor ve Derbentspor’un süper amatör lige yükselmesi ardından salon sporlarında okul takımları da elde ettiği başarılarla mutlu olan Üzülmez, Okullar Arası Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal’da, Kartepe okul takımlarının elde ettiği ikincilikleri ödüllendirdi ve şampiyonluk sözü de aldı. Okul takımları düzeyinde sportif başarıları ile ilimizi ve ilçemizi temsil etme hakkı kazanan Yıldız Erkekler Futsal ikincisi Pakmaya Ortaokulu ile Yıldız Kızlar Futsal ikincisi Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokul takımları elde ettikleri kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile paylaştı.

 

Pakmaya Ortaokulu Müdürü Mazlum Temizkan, Beden Eğitimi Öğretmeni Coşkun Sargın ve sporcu öğrenciler ile Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu Müdürü Mehmet Yılmaztürk, Beden Eğitimi Öğretmeni İmam Karacık ve sporcu öğrencileri ağırlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, başarılarından dolayı tebriklerini iletti. Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Futbol Koordinatörü Faruk Sarman ve meclis üyeleri Selahattin Aktop ile başarılı öğrencileri elde ettikleri derecelerden dolayı eşofman takımı ile ödüllendirdi. Geleceğin teminatı olan çocukların sportif alanda elde ettiği başarıların devamını diledi.

 

ULAŞIM İÇİN SÖZ VERDİ

Başkan Üzülmez, 5-8 Mart tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek grup müsabakalarında ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığı okul takımlarına ulaşım ve konaklama konusunda destek sözü verdi. Başkan Üzülmez’in başarıyı ve başarıları ödüllendirmesinden dolayı teşekkür eden sporcular da bölge maçlarında ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek kupa ile dönme sözü verdiler.

#

02 Mar 2015 - 16:42 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.