Başkan Üzülmez, kadınlar kulübü toplantısına katıldı

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nün gerçekleştirdiği aylık motivasyon ve değerlendirme toplantıları aralıksız devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Mah...

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nün gerçekleştirdiği aylık motivasyon ve değerlendirme toplantıları aralıksız devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Ataevler Mahallesi ve Uzuntarla Mahallesi’nden katılan bayanlarla gerçekleştirilen toplantının bu ayki döneminde kız çocuklarının okutulması ve Türkiye’deki eğitim sisteminin durumu konuşuldu. Sunum ile başlayıp soru-cevap şeklinde ilerleyen seminere konuşmacı olarak Büyükşehir Belediyesi AKP Meclis üyesi Avukat Özlem Ekşi katıldı.

 

SPOR AYAKKABISI HEDİYE ETTİ

Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen motivasyon programına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve Kartepe AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra da katıldı. Kartepeli bayanlar bu tür yararlı seminerleri ayaklarına getirdiği için Başkan Üzülmez’e teşekkür ederken, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kadın Spor Merkezi üyesi olan Gülseren Soyyiğit’e spor merkezine istikrarlı bir şekilde devam etmesi ve sağlıklı kilo verdiği için Başkan Üzülmez tarafından spor ayakkabısı hediye edildi.

 

13 SPOR MERKEZİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kadınlara yönelik 2014 yılında hayata geçen Kadın Spor Merkezleri sağlıklı yaşamın önemli merkezi oldu. İlçe genelinde 13 spor merkezimizde eğitmenler tarafından kadınlara hizmet veriliyor. Kadınlara yönelik daha kapsamlı bir yapı oluşturduk. KAR-MEK bünyesi içerisinde kadına yönelik projelere önem veriyoruz. KAR-MEK içerisinde Kadın Spor Merkezleri ayrı bir yer tutuyor. Kartepeli kadınlar sağlıklı yaşam kazanımlarını bu merkezlerden sağlıyorlar” dedi. 

#

20 Ağu 2017 - 14:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

hasan uslu - hiç bir dönemde kadınlar bukadar sokağa dökülüp oy için kullanılmamıştı ey müslümanlar kendinize gelin evinize sahip çıkın kendinizi kullandırmayın bu işin sonu iyi değil rabbimin gazabına sual olunmaz duymadıydık demeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 14:48
01

KARTEPE ATAEVLER - işin gücün ıvır zıvır işler MİLLET YOLLARA KASİS İSTİYOR SEN İLGİLENME MAHALLELER TIR PARKINA DÖNDÜ BAKMA ANCA SAFTİRİK İŞLERLE UĞRAŞ NASILSA YAĞMA HASANIN BÖREĞİNİ YİYORSUNUZ AKP MENSUBLARI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 14:48