Başkan Üzülmez, Kocaeli Üniversitesi’ndeydi

Başkan Üzülmez, Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün rektörlüğe başlamasından sonra göreve gelen dekan ve dekan yardımcılarına nezaket ziyaretinde bulundu....

Başkan Üzülmez, Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün rektörlüğe başlamasından sonra göreve gelen dekan ve dekan yardımcılarına nezaket ziyaretinde bulundu. Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Üzülmez, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ile görüştükten sonra KOÜ Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Efendi, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pervin İşeri’yi de ziyaret etti.

 

Çeşitli konularda istişarede bulunduktan sonra KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Zafer Utkan ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Bayramgürler Başkan Üzülmez’i makamlarında ağırladılar.

 

Yeni görevlerinde kendilerine başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Gençlerimizin geleceği için eğitim yuvası üniversitelerimiz çok önemli. Yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projeler ile hem üniversitemiz hem de ilimiz kalkınacaktır. Bu kapsamda üzerimize düşecek olan görevleri yapmaya ve destek olmaya hazırız” dedi. Karşılıklı iyi dileklerle sona eren ziyaret sonunda düşünceli ziyaretlerinden dolayı Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

 

Başkan Üzülmez, daha önce de Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanarak kısa bir süre önce görevine başlayan Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunmuştu.

#

30 Oca 2015 - 14:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.