Başkan Üzülmez nikah kıydı

Başkan Üzülmez, geçtiğimiz hafta sonu da bir ömür birlikteliğe evet diyen Muhammet ile Sümeyye’nin nikah akitlerini gerçekleştirdi.   Belediye Başka...

Başkan Üzülmez, geçtiğimiz hafta sonu da bir ömür birlikteliğe evet diyen Muhammet ile Sümeyye’nin nikah akitlerini gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu eski ilçe yöneticilerinden Mehmet Kulaksız’ın oğlu Muhammet Kulaksız’ın nikahını kıydı. Kartepe İstasyon Mahallesi’nde oturan serbest meslek sahibi Mehmet Kulaksız ile ev hanımı Muteber Kulaksız çiftinin 4 çocuğundan biri olan Posco Fabrikası’nda çalışan Muhammet hayatını, Sapanca Kırkıpınar’ın zarif kızlarından Sümeyye Yılmaz ile birleştirdi. Sapancalı Yılmaz Ailesinin biricik kızları Sümeyye ile Muhammet’in nikahında her iki ailenin dost ve akrabaları da hazır bulundu.

 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini ise Mustafa Cansız ve Ayhan Kulaksız üstlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk öğüdünü genç çifte hatırlatan Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi. Başkan Üzülmez, gençlere takısını takarken aileleri de tebrik etti. Genç çift düğün ardından balayı için Bolu’yu tercih etti.

#

03 Kas 2014 - 14:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.