Başkan Üzülmez’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanımızın ve Cumhuriyetimizin ilanının yıldönümünü;  her zaman ki gibi gurur ve coşku...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanımızın ve Cumhuriyetimizin ilanının yıldönümünü;  her zaman ki gibi gurur ve coşku ile kutlarken, bir yandan da ilçemizi etkisi altına alan sel felaketinin üzüntüsü içerisindeyiz.


Milletimiz; ulusal bağımsızlığını kazanmak için girdiği bu zor mücadelede büyük zaferler elde etmiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bir bütün olduğunu defalarca ortaya koymuştur. Bizlerde,  emanet olarak bırakılan Cumhuriyetimizin 91.Yılını kutladığımız bugünlerde, Güçlü Türkiye’ye büyük bir inançla ve azimle ulaşma kararlılığı içinde olup, bu onura ve gurura sımsıkı sarılmaktayız. Ortak paydamız olan Yeni Türkiye vizyonu ile, bağımsız ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyada daha güçlü ve sözü dinlenen bir ülke konuma taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu hedefe odaklanarak ve bizi Millet yapan temel değerlerimize daha fazla sahip çıkarak, her 29 Ekim’de yenilenen bir kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.
 

Türk Milleti’nin kanı ve canı ile kurulan Cumhuriyetimizi, çağdaş bir toplum düzeyine getirme sorumluluğunun bilinci içerisinde olup,  Milletimizin bağımsızlığına her zamankinden daha çok önem veriyoruz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Başta Büyük Önder Gazi M. Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı nice bayramları birlik ve beraberlik içinde yaşamak dileğiyle kutluyorum.

#

28 Eki 2014 - 14:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.